Hoppa till sidans innehåll

Ett soligt Kockläger

20 APR 2009 22:50
I helgen arrangerades Kocklägret för 4:e(?) gången i ordningen. Det blev stor succé som vanligt där både vädret och Bajentroppen visade sig från sin bästa sida.
  • Skapad: 20 APR 2009 22:50

Så kom det då. Kocklägret. I år också kallat upptakt inför Jukola. Eller kanske säsongsupptakt. Bajenlöparna har som bekant tagit en lite längre vila detta år för att istället komma fram när solen börjat skina. Och nog sken solen alltid.

Efter en strulig inledning med punka på Spångens bil så samlades 9 Bajenlöpare i Sosseborgen Bommersvik trekvart efter utsatt tid. Det första passet bjöd på fin orientering vid Hare Krishna nästet vid Almviks gård

Ange alt-text här.

Tom beundrar utsikten.

Efter att ha avnjutit bastu och en tacobuffé så hade Kocken ordnat en liten skattjakt i väntan på 10-milastarten. Under skattjakten hittades bl.a. Nokias tansborste som försvann vid bilinbrottet förra året.

10-mila avnjöts detta år i soffan framför storbilds-skärmen. Några höll ut t.o.m. långa natten, men alla var uppe igen på pigga ben lagom till målgången.

Söndagens pass bjöd på härlig inspiration i vackert väder och fin terräng. De flesta lufsade i ca 90 minuter. Inga vildsvin siktades även om spåren var många. En vårtrött huggsnok observerades dock.

Ange alt-text här. 

På väg ut på Söndagspasset. Nokia i täten.

För er som gillar intern humor så bjöd helgen på Kryddan Petterson, Crowd pleaser, Pagrotsky, och BV-JOK ramsa. 

Vi tackar Kocken och Bommersvik för ett fint arrangemang! Det fungerade som härlig inspiration för hela troppen, och Jukola känns inte längre så långt borta...

Tack Älme för storbilds 10-mila, tack VB för en fin GPS-analys, och tack alla andra för gott sällskap som vanligt.

Länkar:

Bilder från lägret

En fin liten film från Söndagspasset Bra att köra på repeat framför löpbandet.

Karta från Söndagspasset med GPS-tracking

Skribent: Stefan Carlsson

Postadress:
Hammarby IF OF - Orientering
Tom Svensson, Handelsvägen 39
12238 Enskede

Kontakt:
Tel: 0709287496
E-post: This is a mailto link

Se all info