Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Steve och Majk på Tjurruset

18 OKT 2008 21:34
Majk försvarade Bajens färger i årets upplaga av Tjurruset. Steve fanns också på plats men representerade denna gång sin arbetsgivare.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 00:49

Tjurruset som i år gick i Visättra i Huddinge bjöd på förvånansvärt tuff banläggning. Det bjöds på mycket lera, bad upp till armhålorna (på Steve) och rejäla långa blöta myrpassager. Men givetvis var det även en hel del stiglöpning.

Banlängden var 9,7 km och Bajen representerades av Majk, även känd som Mikael Wilhelmsson. Han sprang i mål på en tid av 47:48 på placering 141. Då hade han mer än 2000 löpare bakom sig i resultatlistan. Majks kommentar efter loppet var att det fanns ingen extra växel att lägga i, men som tur är har goda låga växlar att gå runt på.

Lite anonymt utan den snygga Bajentröjan sprang även Steve runt. Snålheten hade bedragit visheten och arbetsgivaren fick betala anmälningsavgiften denna gång. Steve gjorde en relativt blek insats, och klagade på att kroppen kändes konstig. Han riktade in sig på att lufsa runt i bekvämlighetstempo och försvara placeringen, vilket han lyckades bra med. 4 löpare inom 2 sek bakom är ett bevis för det. Tid 43:33 och placering 49.

En suddig bild på målgången för Majk är det enda Bajenfärgade som lyckats gå att få fram än så länge, men det finns många fina bilder på andra löpare som badar.

Läs mer på http://www.tjurruset.se/

 

Skribent: Stefan Carlsson

Postadress:
Hammarby IF OF - Orientering
Tom Svensson, Handelsvägen 39
12238 Enskede

Kontakt:
Tel: 0709287496
E-post: This is a mailto link

Se all info