Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SDF


StOF:s träningsstafett för ungdom som genomfördes vid Stora Skuggan den 16 maj blev lyckad. Attundas lag 3 var snabbast, skuggad av två Ravinenlag
 

Känslig period!

(2020-04-29 07:43)
Nu går vi in i en period då vi ska vara extra hänsynsfulla när vi arrangerar träningar och tävlingar. Det är alltså inte bara corona att ta hänsyn till.
 

Uppstart på Ekerö

(2020-04-13 22:10)
I typiskt aprilväder blev det äntligen en form av premiär för MTBO i Stockholmsområdet. Och längtan efter att få cykla med karta på styret var stor, cirka 30 entusiaster dök upp.
 
Nu i mitten av april månad 2020, befinner vi oss fortfarande i en situation som är unik. Inte bara vårt arbete, utan även vår fritid påverkas och regleras på ett sätt vi inte är vana vid. Många söker nu andra alternativ till vårt vanliga tävlande.
 
Stockholmsorieneringen håller igång. Hittaut och Naturpass aktiviteterna är igång tidigare än planerat
 
Från och med 1 januari 2020 gäller ny klassindelning och kartskalor inom Svensk Orientering. Detta har utretts och beslutats på SOFT-nivå i slutet av 2019.
 
StOF:s styrelse ger härmed följande förtydliganden avseende orienteringsverksamhet under rådande omständigheter. Situationen kan komma att ändras och nytt ställningstagande kan komma. Håll er uppdaterade.
 
Järfälla OK har med lite kort varsel fått uppdraget att arrangera 13-14 träffar varandra i norr den 15 mars. Nu finns detaljerna på plats!!
 
NU finns ett detaljerat PM för årets sista utbildningsträff i projekt 15-16 ute. Den 15 mars kl 09.30 smäller det!
 
Från och med idag, tisdagen den 3 mars kl 13 har StOFs kanslipersonal nya epostadresser! De gamla kommer att fungera parallellt mars ut innan de definitivt stängs ner.
 
Den 15 mars är det dags för den avslutande träffen i projekt 15-16. Då ses vi vid Fredrik Bremergymnasiet i Haninge. Därefter tar vi sikte på Utvecklingläger violett i Falköping den 11-15 augusti samt USM i mitten av september.
 
Nästa träff för 13-14 på är den 15 mars och på sydsidan är nu Skarpnäck färdiga med sin inbjudan. Läs mer för info.
 
Ungdomsprogrammet för 2020 är nu korrigerat med de ändringar som gjorts sedan det först lades in.
 
Imorgon lördag träffas vi alla i Sollentunahallen och Rudbecks gymnasium för årets andra projekt 15-16 med träningsträff för juniorer och seniorer. Denna gång har vi helt ett gemensamt program och här presenterar vi PM för detta.
 
Orienteringssporten fick välförtjänt uppmärksamhet vid Idrottsgalan som genomfördes på måndagskvällen. Tove Alexandersson var sportens och kvällens stora hjälte och Stockholmsorienterarna vill gratulera
 

Postadress:
Hammarby IF OF - Orientering
Tom Svensson, Handelsvägen 39
12238 Enskede

Kontakt:
Tel: 0709287496
E-post: tomsvensson@me.com

Se all info